DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İL BİRİNCİLİĞİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Okulumuzdan İl Birinciği

Sözlük Özgürlüktür..

Milli Egitim Bakanimiz Sayin Yusuf Tekin in talimatlaryla baslatilan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda İl Milli Eğitim Müdürlügümüz Ar-Ge Birimince Düzenlenen "Sözlük Tasarm Yarismasi" Afyonkarahisar İl Birinciğini Öğrencimiz Hasan ÖZTÜRK ün Projesi Kazandı.

05.03.2024 62

Ilimiz merkez ve ilçelerinde; resmi/özel tüm ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde ögrenim goren ögrencilerimize yönelik "Klasik Eser Okumalari" kapsaminda düzenledigimiz yarismaya 400 eser katildi. Büyük ilgi göstererek olusturduklari eserlerde ögrencilerimiz; hem klasik eserleri okumus oldular hem de kültür tasiyicisi olan sözcüklerimizin anlamlarini ögrenerek kelimelerin ozgun tanimlaryla kendi sozlüklerini olusturdular. Degerlendirme sonuçlarina göre asagida yer alan okullarimizda ögrenim gören ögrencilerimiz kendi kademelerinde il birincisi oldular.

Lise Kademesi Birincisi: Hasan Öztürk (Sandikli Proje Anadolu Imam Hatip Lisesi)

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024