Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Yaşadığımız dünyanın, kültürel mirasının sunduğu ortak değer yargılarını tanıyıp değerlendirerek yaşadığımız hayatı anlamlandırıp, mutlu olabilen ve önüne çıkan engellere, ortak kültürel mirasın katkılarıyla çözümler üretebilen, paylaşımcı bireyler hazırlamaktır.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin; insanlığa ve onun ürettiği maddi, manevi varlıklara saygı duyarak, hoşgörüye dayalı diyalogla öğrendiklerini pratik hayat geçirebilen, bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA: 08:20 BİTİŞ: 16:10
Isınma: SANJET(JEOTERMAL)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://saihlprojeokulu.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MAH. SÖNMEZ SK. SANDIKLI EĞT.ÖĞR.HİZ.SAN.T.A.Ş SİTESİ NO 8 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR

Kütüphane Kitap Sayısı :2050

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Mah. Sönmez Sok. No:7 SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım